Etappe Zelhem - Braamt

Overnachting Pieterpad bij Zelhem

Ben je op zoek naar een overnachting aan het Pieterpad bij Zelhem? Onze rustige wandelcamping ligt direct aan het Pieterpad op de etappe Zelhem - Braamt. Regelmatig ontvangen wij gasten die 1 of meerdere etappes van het Pieterpad loopt. Huur een nachtje in onze blokhut of zet je tentje uit op ons trekkersveld. Je bent van harte welkom op onze camping aan het Pieterpad speciaal voor wandelaars! 

 • Directe ligging aan het Pieterpad
 • Kamperen of blokhut huren
 • Camping speciaal voor wandelaars
 • Pieterpad Pleisterplaats
 • Officieel Natuurkampeerterrein

Ontdek de mogelijkheden

Overnachting Pieterpad etappe Zelhem - Braamt

Wat supergaaf dat je het Pieterpad gaat trotseren! Recentelijk zijn wij (Dennie & Monica) onze camping aan het Pieterpad begonnen om een heerlijke uitvalsbasis voor wandelaars te creëren. We zijn echte wandelliefhebbers en weten precies wat er nodig is voor een ontspannen overnachting aan het Pieterpad. Sinds de opening van onze camping op 1 maart dit jaar hebben we al veel Pieterpaddes mogen verwelkomen op onze rustige camping in de Achterhoek.

De ligging van onze camping is ideaal voor wandelaars, want we liggen namelijk direct aan het Pieterpad op etappe 15 (Zelhem-Braamt). Je loopt zo onze camping op, waar we verschillende overnachtingsmogelijkheden bieden.

 • Grenzend aan het Pieterpad
 • Blokhut huren of kamperen
 • Speciaal voor wandelaars
 • Trekkersplaatsen en blokhut te boeken voor 1 nacht
 • Wandeloplossingen van specialisten

Overnachten aan het Pieterpad

overnachten aan het pieterpad route

Overnachting Pieterpad bij Zelhem

Of je nu gaat lopen of fietsen, we bieden je de ideale overnachting aan het Pieterpad! Onze blokhut en een plekje op ons trekkersveld zijn namelijk te boeken voor één nacht. Natuurlijk ben je van harte welkom om langer te blijven, maar dit in combinatie met de lage verblijfskosten maakt een tussenstop en overnachting aan het Pieterpad natuurlijk ideaal.

overnachting pieterpad

Huur onze comfortabele blokhut

De comfortabele blokhut op onze rustige camping in de Achterhoek is compleet uitgerust voor een heerlijk ontspannen verblijf en daarmee aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers. Bij aankomst hoef je alleen de tas af te doen, de wandelschoenen uit te trekken en neer te ploffen op je eigen bed. Ideaal dus als je zonder kampeerspullen naar onze camping aan het Pieterpad komt. De blokhut is voorzien van:

 • Kookstel met kookgerei, koelkast, borden, bestek, koffiezetapparaat en waterkoker
 • Twee 1-persoons bedden
 • Vlonder met een tafeltje en stoelen
 • Meerdere stroompunten en gratis WiFi

Bekijk de blokhut

Rustige camping in de Achterhoek

Na een lange wandeling wil je niets meer dan ontspannen! En dat kan nergens beter dan op onze rustige camping in de Achterhoek bij Zelhem. We zijn een officieel Natuurkampeerterrein en bieden de ideale uitvalsbasis voor Pieterpadders die zich weer helemaal willen opladen voor de volgende dag:

 • Rustige omgeving
 • Kleinschalige camping
 • Faciliteiten voor wandelaars

Lees ons verhaal

''t Kuierhuus is een gezellige verwarmde plek, waar je kunt relaxen en een drankje of een snack kunt krijgen. Prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen. Voor de wandelaars met eventueel last van hun voeten, hebben ze veel oplossingen in het leuke winkeltje bij de receptie. Een wellness voor je wandelschoenen kan je ook boeken.' - Review Dierenboetiek

Liever kamperen aan het Pieterpad?

Maak je een schitterende wandeltocht over het Pieterpad dan zal dat een herinnering worden waar je vaak aan terug zal denken. Het is namelijk een enorme prestatie om later op terug te kijken en dat weten wij als wandelfanaten als geen ander! Wat we ook beseffen is dat een ontspannen verblijf aan het Pieterpad deze ervaring alleen maar prettiger kan maken. 

Kamperen langs het Pieterpad

overnachting pieterpad zelhem

Overnachten voor een scherpe prijs op ons Trekkersveld

Ben je naast wandelliefhebber ook een echte kampeerliefhebber en wil je kamperen aan het Pieterpad? We bieden schitterende kampeerplekken op ons trekkersveld. Tegen een zeer aantrekkelijk tarief kan je hier zowel in het hoog- als laagseizoen jouw tentje uitstallen. Je verblijft hier vanaf €7 per persoon! Met kampeerplaatsen omgeven door bomen, struiken, gras en gezelligheid is dit de ideale plek om voor een overnachting aan het Pieterpad.

Je kunt gratis gebruik maken van het sanitair, watertappunt en de wifi. Daarnaast kan je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van het stroompunt op het trekkersveld. Echter kan je de telefoon natuurlijk ook gewoon bij ons in 't Kuierhuus opladen.

Trekkersveld bekijken

Camping bij Zelhem speciaal voor wandelaars

Zoals gezegd zijn we echte wandelliefhebbers en weten we als geen ander hoe we het wandelaars die het Pieterpad trotseren zo comfortabel mogelijk kunnen maken. Onze camping biedt een aantal zeer prettige faciliteiten speciaal voor wandelaars. 

Allereerst ervaar je hier rust! Na een lange wandeling is er niks fijner als een rustige omgeving in de natuur waar je jezelf weer kunt opladen voor de volgende etappe.

Daarnaast is er een relaxruimte, waar wandelaars even helemaal tot rust kunnen komen. Pak wat lekkers te drinken of geniet van een lekkere snack. Pak daarnaast een van onze boeken of kies voor een leuk spel om helemaal tot ontspanning te komen. Over ontspanning gesproken, wat dacht je van een heerlijk voetenbad? Heerlijk na een aantal stevige kilometers wandelen.

Tot slot bieden we schoenenwellness aan om jouw wandelschoenen weer helemaal klaar te maken voor de rest van alle kilometers over het Pieterpad. 

Pleisterplaats aan het Pieterpad

Onze camping aan het Pieterpad is een officiele Pleisterplaats. Daarmee bieden we Pieterpadders de mogelijkheid om zich even lekker op te laden met warme koffie, thee en lekkere snacks. Als Pieterpad wandelaar ben je altijd welkom op onze camping om even tot rust te komen of eventueel je blaren te verzorgen met pleisters. Daarmee kan je weer met volle kracht de rest van het Pieterpad trotseren! 

Pieterpad, wandelen met overnachting!

Ben je dus op zoek naar een overnachting aan het Pieterpad bij Zelhem? Onze camping ligt in het midden van de etappe Zelhem - Braamt en biedt geweldige overnachtingsmogelijkheden wanneer je het Pieterpad gaat wandelen of fietsen. We staan klaar om je te verwelkomen op onze kleine camping aan het Pieterpad! 

Boek een verblijf