Welkom op Wandelcamping Pluk de Dag!

Wij zijn Dennie en Monica en wij gaan ons best doen om jouw verblijf op dé Wandelcamping van Nederland onvergetelijk te maken. Je kunt genieten van de rust op ons parkachtige ingerichte Natuurkampeerterrein en van het fantastisch mooie en gevarieerde wandelgebied.

Sinds november 2023 zijn wij eigenaar geworden van Camping de Slangenburg en wij hebben er bewust voor gekozen om deze qua tenaamstelling te veranderen in Wandelcamping Pluk de Dag. Pluk de Dag omdat wij zelf ook zo in het leven staan en Wandelcamping omdat wij ons richten op wandelaars die van kamperen houden en kampeerders die van wandelen houden.

Kennis en ervaring hebben wij opgedaan met een Wandelspeciaalzaak in Zoetermeer waar wij eigenaar van zijn geweest tot en met 2022.

Op onze Wandelcamping verrassen wij onze gasten met een oplossings- en servicegerichte werkwijze. Eigenlijk op de zelfde manier zoals wij dat in onze Wandelspeciaalzaak altijd toepasten.

Wij kunnen jou als wandelaar helpen door wandeloplossingen te bieden voor veelvoorkomende wandelproblemen. Deze oplossingen vind je ook terug in de vorm van tips en producten via Wandeldrogist.nl en bij ons in de receptie. Schroom niet om ons voor tips of adviezen te vragen.

Bij ons kun je vinden wat je als wandelaar nodig hebt na een wandeling. Bijvoorbeeld een verkwikkend voetenbadje of een verdiende wellness voor je wandelschoenen. Daarnaast bieden wij uiteraard een grote variatie aan wandelroutes en wandelkaarten van de omgeving aan.

Met hartelijke groet,

Dennie, Monica, Eva, Julia van Herwijnen en Bella onze hond.