Omgeving

De omgeving van onze rustige camping in de Achterhoek heeft veel te bieden! Landgoed Slangenburg is een uniek Nederlands 17e eeuws landgoed van bijna 600 hectare bestaande uit bossen, akkers, lanen, grachten, vijvers en weilanden. Onze natuurcamping in Gelderland ligt direct aan dit landgoed en van hieruit kun je volop genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Middels de windstreken geven wij een indicatie wat je als wandelaar kunt ontdekken en dus ook de richting bepalen waar je eerst naartoe wilt gaan. 

Wandelroutes

Wandelroutes

De omgeving van onze natuurcamping bevat meer dan 70 wandelroutes! We geven je een compleet overzicht, zodat je zelf de leukste kunt uitkiezen.

Evenementen in de regio

Evenementen in de regio

Rondleidingen, exposities en historische standswandelingen. In de Achterhoek worden ontzettend leuke activiteiten georganiseerd. Bekijk ze op deze evenementenkalender.

Noord

Noord

Ten noorden van Wandelcamping Pluk de Dag vind je diverse buurtschappen en dorpen, zoals IJzevoorde en Zelhem.

Oost

Oost

In het oosten kom je de Slingebeek tegen. Bij Kotten komt deze Nederland binnen en mondt uit in de Oude IJssel. Het landgoed Slangenburg dankt haar naam hier aan.

Zuid

Zuid

Het grootste gedeelte van landschap Slangenburg vind je ten zuiden van onze Wandelcamping. Dit landgoed is één van de best bewaarde voorbeelden van de Nederlandse tuinaanleg uit de 17e eeuw.

West

West

In het westen ligt op 3,5 km afstand Doetinchem, dat wordt omringd door veel natuurgebieden, zoals de Zumpe, Koekendaal, Wrange, Kruisbergse bossen en de Wehlse Broeklanden.