28 februari 2024

We zijn officieel een Pieterpad Pleisterplaats!

Tijdens je tocht over het Pieterpad kom je hier heerlijk tot rust met verse koffie & thee, lekkere snacks en een fijne relaxruimte waar je even tot rust kunt komen of de nodige pleisters kunt plakken!

We zijn trots om aan te kondigen dat onze camping onlangs erkend is als een officiële Pleisterplaats voor Pieterpad wandelaars!

Gelegen aan het prachtige Pieterpad, biedt onze Pleisterplaats een warm welkom aan alle wandelaars die op zoek zijn naar een gezellige tussenstop tijdens hun avontuurlijke tocht. Of je nu geniet van een stevige trektocht of gewoon op zoek bent naar een ontspannende plek om te rusten, bij ons ben je aan het juiste adres.

Van verse koffie en thee tot verfrissende drankjes en energierijke snacks, wij zorgen ervoor dat je kunt ontspannen en weer energie kunt opdoen voor de volgende etappe van je reis.

Pieterpadders zijn welkom op elk moment van de dag! Naast onze gastvrijheid bieden wij op onze Pleisterplaats ook EHBO-middelen aan, zodat je eventuele blaren of teken kunt verzorgen. Als bonus bieden wij ook een schoenenwellness en wandeloplossingen van onze Wandeldrogist, zodat je voorbereid bent op alles wat je wandeltocht met zich mee kan brengen. 

Ben je op zoek naar een overnachting aan het Pieterpad? Of je nu graag verblijft in een van onze gezellige blokhutten of de voorkeur geeft aan kamperen met je eigen tent, vouwwagen, caravan of camper, bij ons vind je gegarandeerd de perfecte plek om tot rust te komen aan het Pieterpad.

Kom gezellig langs bij onze Pleisterplaats aan het Pieterpad op de etappe Zelhem - Braamt. We heten je van harte welkom!

Overnachten aan het Pieterpad