Wees Welkom Weetjes

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst verwelkomen wij je graag vanaf 14:00 uur. Is het weer tijd om naar huis te gaan? Dan is de vertrektijd uiterlijk 11:00 uur. Wil je graag iets langer verblijven? Vraag het tijdig of dit mogelijk is, want misschien is jouw plekje al vergeven.

Annulering

Het kan zomaar zijn dat er helaas iets gebeurt waardoor je je vakantie bij ons moet annuleren. Dat vinden wij uiteraard jammer. Je kunt altijd met ons overleggen om de datum te verplaatsen. Maar annuleren kan ook. In de algemene voorwaarden kun je onze annuleringsvoorwaarden lezen waarbij je tot twee maanden voor aankomst nog kosteloos kunt annuleren.

Bezoek en logés

Bezoekers en logés dienen zich vooraf bij ons te melden.

Brandveiligheid

Brandblusmiddelen kun je vinden bij de overkapping in de Oude Boomgaard, bij het sanitairgebouw en ‘t Kuierhuus. Barbecueën is toegestaan, maar houd svp wel rekening met de buren. Een kampvuur maken is bij ons niet toegestaan.

Broodjes

Iedere ochtend bakken wij ze vers voor je. Bestel wel een dag van tevoren uiterlijk 21:00 uur.

Chemisch toilet

Onze campinggasten kunnen de cassette toiletten (zwart water) legen bij de voorziening naast het sanitairgebouw of t.h.v. de camperplekken waar ook een loosplaats voor campers is voor grijs water. Onze comfort kampeerplekken zijn allen voorzien van een afvoer voor grijs water.

EHBO & AED

Bij het sanitairgebouw hangt een AED en in ‘t Kuierhuus is een EHBO-koffer aanwezig. Wij helpen je graag.

Elektra

Onze kampeertarieven zijn exclusief elektra. Wij rekenen hier een vast bedrag per dag voor.

Op alle kampeerplaatsen is er maximaal 6 ampère beschikbaar. Elektrisch koken en het opladen van een elektrische auto is daardoor niet mogelijk. Bij de entree van de camping aan de IJzevoordseweg hebben wij 1 laadpaal staan. Vraag het ons wanneer je je auto op wilt laden.

Grasmaaien

Om het terrein te onderhouden maaien wij regelmatig. Dit is afhankelijk van het weer/seizoen en tussendoor leeggekomen kampeerplekken die wij weer op orde maken.

Huisdieren

Honden zijn bij ons van harte welkom, mits aangelijnd en niet alleen achtergelaten worden in het kampeermiddel. De uitwerpselen dien je zowel op onze Wandelcamping als in de omgeving op te ruimen. Beter voor de biodiversiteit en voor iedereen die van wandelen houdt. Wij vragen een kleine vergoeding van € 1 per hond per dag en het maximum is 2 honden per kampeerplek. Je kunt tijdens het boekingsproces bij 'Artikelen' opgeven of je met een hond bij ons kampeert.

‘t Kuierhuus

Deze relaxruimte kun je als campinggast vrij gebruiken van 9:00 tot 21:00 uur. In deze ruimte vind je boeken en spellen en kun je iets te drinken of snacken pakken. Wanneer een van ons aanwezig is, kunnen wij je ook bedienen en is er zelfs extra snack- en drank-keuze.

Milieustraat

Afval scheiden moedigen wij aan. Onze milieustraat vind je bij het sanitairgebouw en daar hebben wij ook een lijst hangen met tips hoe je zo optimaal mogelijk kunt scheiden. Om ongedierte te voorkomen willen wij je vragen je kampeerplek zo opgeruimd mogelijk te houden.

Natuurkampeerterrein

Wij zijn een erkend Natuurkampeerterrein; dat wil zeggen dat wij onderdeel zijn van een netwerk van mooie, kleinschalige terreinen (campings) waar natuurbeleving en rust voorop staan. Duurzaamheid en een betere omgang met het milieu zijn hierin onlosmakelijk.

Wij vragen onze kampeerders om deze waarden te respecteren en daarom is het bezit van een Natuurkampeerkaart verplicht. Deze Natuurkampeerkaart is ook bij aankomst bij ons verkrijgbaar en geeft je toegang tot een netwerk van nog veel meer mooie Natuurkampeerterreinen in Nederland en buitenland.

Parkeren

Onze Wandelcamping is autovrij. Deze kan geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de ingang aan de Loordijk. Dit afgesloten parkeerterrein is speciaal voor onze campinggasten en maximaal 1 voertuig per kampeerplek/blokhut. Wil je op ons Trekkersveld overnachten en kom je met de auto? Dan is hier geen plek voor op ons parkeerterrein. Het Trekkersveld is daarom alleen voor wandelaars, fietsers en motorrijders. Bij aankomst of vertrek mag men naar de kampeerplek stapvoets rijden om uit- of in te laden. Aanwezig zijn kruiwagens om boodschappen/bagage te vervoeren.

Receptie

Bij de receptie vind je een van ons regelmatig. Kijk voor de reguliere openingstijden bij de deur. En anders trek je gewoon even aan onze mouw. Bij de receptie vind je al onze wandelroutes in de omgeving, leuke wandelgidsen en oplossingen voor wandelproblemen die je ook terug kunt vinden op www.wandeldrogist.nl

Reserveren

Via deze website kun jij alvast jouw vakantie vastleggen zodat je zeker weet dat er voor jou een mooi plekje gerserveerd wordt. Heb je een favoriete kampeerplek gevonden? Geef dat dan aan bij het boeken. Wanneer je reserveert vragen wij een aanbetaling van 50% (graag binnen 7 dagen na boeken betalen) en het resterende bedrag uiterlijk 30 dagen voor aankomst.

Rust op de camping

Wij zijn een Natuurkampeerterrein. Onze gasten komen voor rust en natuur. Tussen 22:00 en 8:00 uur is het daarom stil bij ons. Wij vragen je vriendelijk om verder radio, telefoon, tablet enz. zodanig te gebruiken dat anderen hier geen hinder van hebben.

Sanitair

Ons sanitair is gratis te gebruiken en alleen voor onze campinggasten. Wij vragen je echter wel om niet te lang te douchen (zuinig omgaan met drinkwater). Driemaal daags wordt er schoongemaakt.

Service

We brengen vouwwagens en caravans als service naar de kampeerplekken. Meld je bij aankomst en dan zetten wij jouw kampeermiddel op de juiste plek. 

Toegangshek

Ons Natuurkampeerterrein is omheind en heeft twee automatische toegangshekken. Deze zijn gedurende de dag geopend en tussen 21:30 en 7:30 uur gesloten. Binnen deze tijden kun je gebruik maken van een loopdeur met toegangscode aan de IJzevoordseweg.

Wandeloplossingen

Ervaar je problemen tijdens het wandelen? Wij helpen je graag. Je kunt ons op de camping om advies vragen, maar je kunt ook veel informatie en wandeloplossingen vinden op Wandeldrogist.nl.

Wassen

Als je kleding met de hand wast, dan kun je gratis gebruik maken van de centrifuge. Was je liever met een wasmachine? Dan verwijzen we je naar een van de de wasserettes in de buurt.

Wifi

Er is Wifi aanwezig op het gehele terrein en deze is gratis voor onze campinggasten.

Op Wandelcamping Pluk de Dag verblijft iedereen volgens de algemene voorwaarden die op onze site vermeldt staan en volgens de aanwijzingen van de eigenaar.