Contact

Camping Pluk de dag

Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

We bevinden ons hier in een landelijk gebied, omringd door de prachtige natuur. Het is heerlijk om volledig tot rust te kunnen komen, maar dit betekent ook dat de mobiele dekking niet altijd optimaal is. Mocht het ons niet lukken om de telefoon te beantwoorden, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen. Onze inbox wordt dagelijks gecontroleerd.

Loordijk 9
7004 HW Doetinchem

KvK 87537133
06-57330598
contact@campingplukdedag.nl

Boeken

Routebeschrijving

Onze Wandelcamping kun je het beste bereiken via de Varsseveldseweg en vervolgens rij je de Plakdijk op. Je rijdt na ca. 800 meter direct tegen Wandelcamping Pluk de Dag aan.

Heb je een kampeerplek in de Oude Boomgaard, dan kun je direct onze camping oprijden via deze entree. Heb je een kampeerplek op de Klaverweide, in 't Hofje of de Blokhut gereserveerd, dan sla je vanaf de Plakdijk rechtsaf de IJzevoordseweg op en daarna direct weer linksaf de Loordijk op. Na ca. 150 mtr sla je linksaf en meteen weer rechtsaf om ons parkeerterrein op te rijden. Aan het eind van het parkeerterrein kun je om de lantaarnpaal heen rijden om te kunnen keren.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste bij de bushalte ‘Slangenburg, Kasteel Slangenburg’ aan de Varsseveldseweg uitstappen. Er is direct naast de bushalte een loopbrug en vervolgens wandel je langs het kasteel en is nog ongeveer 1,3 km lopen richtig onze Wandelcamping.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.