Voor echte natuur- en wandelliefhebbers

Camping bij Zelhem

Rust, ruimte en schitterende natuur. Je zult het elk moment ervaren op onze camping bij Zelhem! Onze kleinschalige camping in de buurt van Zelhem en Doetinchem is een heerlijke plek voor natuurliefhebbers om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. 

Ontdek de mogelijkheden

Camping Zelhem voor rustzoekers

Onze camping bij Zelhem heeft een geweldige ligging. Niet alleen kampeer je bij gezellige plaatsen als Zelhem en Doetinchem, je zult jezelf bevinden op een heerlijke rustige camping in de Achterhoek. En dat terwijl Zelhem goed te bereiken is met de auto, fiets of zelfs wandelend! Wat onze plek de ideale vakantiebestemming maakt:

  • Schitterende aangrenzende wandelroutes
  • Zelhem en Doetinchem om de hoek
  • Ruime kampeerplaatsen omgeven door groen

Kom je naar onze camping bij Zelhem, bereid je dan voor op een totale ontzorging en een heerlijk ontspannen verblijf. Met de rustige sfeer en onze warme gastvrijheid voelen onze gasten zich snel thuis op onze kleine camping bij Zelhem. Door de bijzondere ligging aan natuurgebied De Slangenburg is dit een heerlijke uitvalsbasis voor kampeerders die op zoek zijn naar rust, natuur en schitterende wandelroutes.

camping zelhem

Kamperen op onze camping bij Zelhem

Op onze camping bij Zelhem gaan we terug naar het oud vertrouwde kampeerleven. Je vindt hier ruime groene kampeerplaatsen, verscholen tussen bomen en struiken voorzien van de nodige faciliteiten, zoals stroom en water. De rustige sfeer voert de boventoon op onze camping. Elke dag tussen 22:00 en 8:00 ervaar je hier niks meer dan de stilte van de natuur. Dat is namelijk precies wat wij onze gasten willen laten ervaren.

Onze kampeerplaatsen op onze camping bij Zelhem zijn ruim opgezet. Je geniet naast 100 tot 150 m² aan kampeeroppervlak van 6A stroom een eigen watertappunt en een plek wat niet ver verwijderd is van ons sanitair gebouw. 

Ontdek de kampeerplaatsen

Blokhut Achterhoek huren

Kom je liever zonder kampeerspullen naar onze kleine camping in de Achterhoek? Kies dan voor onze comfortabele en goed geprijsde blokhut. Gezelligheid, sfeer, een heerlijk knus gevoel en dat in een schitterende natuurlijke omgeving. Dat is wat je kunt verwachten tijdens een verblijf in onze blokhut midden in de Achterhoek. De accommodatie is te boeken vanaf 1 nacht. Ideaal dus voor wandelaars die even een nachtje willen overbruggen. 

Blokhut bekijken

Camping in de buurt van Zelhem: een heerlijke uitvalsbasis voor wandelaars

Als echte wandelliefhebbers hebben we heel Nederland afgespeurd naar de beste locatie voor onze wandelcamping. We kwamen op deze locatie bij Zelhem terecht, omdat de mooiste wandelroutes van Nederland hier schitterend samenkomen. Zo grenzen we aan een aantal beroemde wandelroutes zoals het Pieterpad, Graafschapspad en Ludgerpad. 

camping nabij zelhem met schitterende natuur

Naast deze lange afstand wandelroutes zijn er nog tal van korte en middellange wandelroutes die langs onze camping bij Zelhem lopen. We hebben alle wandeloutes hier voor je op een rijtje gezet.

Daarnaast maken wij het wandelaars op onze camping in de buurt van Zelhem extra comfortabel. Zo is er een een relaxruimte waar je heerlijk kunt ontspannen na een stevige wandeling, we verzorgen schoenenwellness en bieden een ontspannend voetenbad aan voor degene die daar behoefte aan hebben. 

Ontdek de wandelmogelijkheden

We zorgen voor een warm ontvangst

Terwijl we je van harte welkom heten in de receptie van onze camping nabij Zelhem zorgen we ervoor dat jouw kampeermiddel naar de juiste kampeerplaats wordt gebracht. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden in onze omgeving en hopen al je vragen over jouw verblijf te beantwoorden. Daarnaast doen we er alles aan om onze campinggasten een prettig verblijf te laten ervaren. Zo hebben we de camping uitgerust met een aantal prettige faciliteiten:

  • Gratis wifi
  • Schoon sanitair met wasmogelijkheden
  • Overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor e-bikes
  • Kruidenpluk tuin
  • Leesboeken, drinken en snacks in onze relaxruimte

... en nog veel meer! Kom langs en ervaar onze gastvrijheid!

Boek jouw verblijf op onze camping bij Zelhem

Ben je klaar voor een vakantie in de buurt van Zelhem, midden in een stukje schitterende natuur in de Achterhoek? Boek je een vakantie op ons natuurkampeerterrein, dan kan je rekenen op een heerlijk ontspannen verblijf. 

Boek hier je vakantie