Kampeerplekken

In de Achterhoek kom je echt tot rust. Na een stevige wandeling is dit een heerlijke uitvalsbasis om weer naar terug te keren. Schitterende kampeerplekken in het groen, met voldoende afscheiding voor een prettig gevoel van privacy.

Alle campingplekken zijn te boeken voor 1 t/m 6 personen en voorzien van stroom (6A & optioneel). De meeste kampeerplekken hebben een eigen watertappunt, welke aangesloten kan worden op de caravan of om de jerrycan te vullen. Daarnaast bevatten de comfortplekken ook een stortplaats voor vuilwater. 

Verder zijn alle kampeerplekken te kenmerken als ruime privé plekken van ca. 100 tot 150 m². Alle kampeerders (m.u.v. camperplekken en trekkersveld) krijgen 5 houten vlonders in bruikleen.

Extra: we brengen vouwwagens en caravans als service naar de kampeerplekken. Meld je bij aankomst en dan zetten wij jouw kampeermiddel op de juiste plek.

Bekijk hier de plattegrond.

SoortPrijs hoogseizoen*Prijs laagseizoen
Overnachting p/p p/n vanaf 12 jaar8,507,00
Overnachting p/p p/n 3 tot 12 jaar4,504,50
Overnachting p/p p/n 0 tot 3 jaarGratisGratis
Kampeermiddel p/n8,507,00

Vermelde prijzen zijn incl. BTW en excl. toeristenbelasting € 1,00 p/p p/n, milieuheffing € 1,50 p/p p/n en stroom € 4,00 p/n. *Het hoogseizoen loopt van 1 juli t/m 31 augustus.

Oude boomgaard: plek 1 t/m 16 (15 kampeerplekken, want de blokhut heeft plek 14). De Oude boomgaard is zoals de naam al aangeeft de oude boomgaard van onze camping en geeft een gevoel van intieme beslotenheid. Bijna alle kampeerplekken zijn een comfortplek en hebben daardoor naast eigen water- en stroompunt ook een mogelijkheid om vuilwater af te voeren. De entree ligt op de IJzevoordseweg.

De Klaverweide: plek 17, 18, 19 en 26 t/m 34. Een door knotwilgen omzoomde kampeerwei. Nog steeds allemaal met door heggen gescheiden kampeerplekken, maar met meer een open karakter. Al deze kampeerplekken worden gekenmerkt als standaardplekken en dus met een water- en stroompunt waar men op aan kan sluiten. De entree voor de Klaverweide is gelegen aan de Loordijk.

‘t Hofje: plek 20 t/m 25. Nog meer privacy vindt men hier.  De kampeerplekken zijn goed afgescheiden, waardoor je onbezorgd kunt genieten. 't Hofje heeft net als de Klaverweide alleen standaardplaatsen. De entree voor ‘t Hofje is gelegen aan de Loordijk.

Het Trekkersveld: voor de trekkerstentjes. Helemaal apart van alle andere kampeerplekken hebben wij een trekkersveld. Hier kun je met maximaal 3 personen per kampeerplek maximaal 3 nachten overnachten. Er is 1 centraal elektrapunt voor diegenen die toch graag stroom willen boeken.

Bij het reserveren is het mogelijk om een voorkeursplek aan te geven en voor gebruik van stroom  berekenen wij een klein bedrag.

Prijzen en beschikbaarheid Kampeerplekken