Camperplekken

De camperplekken (C1 t/m C4) hebben een verharde standplaats, waardoor je onbezorgd jouw camper kunt parkeren. Deze ruime privéplaatsen zijn met heggen gescheiden voor een prettig gevoel van privacy.

De camperplaatsen kunnen geboekt worden voor 1 t/m 4 personen. Je geniet van de nodige faciliteiten zoals stroom (6A & optioneel), Wifi netwerk, ruim en schoon sanitairgebouw,  een loosplaats voor grijs water, een voorziening om de casette toilet te legen en een waterslang om het waterreservoir te vullen. Hier kunnen onze campinggasten gratis gebruik van maken.

Houd s.v.p. rekening met de lengte van de camper en de draaicirkel om op onze camperplekken te komen. Camperplek C1 is daardoor geschikt voor campers/kampeerbusjes tot ongeveer 6 meter. C2 tot 6,5 mtr, C3 tot 7 mtr en C4 tot 7,5 mtr.

Bij het reserveren is het mogelijk om een voorkeursplek aan te geven en voor gebruik van stroom  berekenen wij een klein bedrag.

Bekijk hier de plattegrond.

SoortPrijs hoogseizoen*Prijs laagseizoen
Overnachting p/p p/n vanaf 12 jaar8,507,00
Overnachting p/p p/n 3 tot 12 jaar4,504,50
Overnachting p/p p/n 0 tot 3 jaarGratisGratis
Camper p/n7,005,50

Vermelde prijzen zijn incl. BTW en excl. toeristenbelasting en milieuheffing. *Het hoogseizoen loopt van 1 juli t/m 31 augustus.

Prijzen en beschikbaarheid Camperplekken